Välkommen härliga fredag!

Idag är det en sådan där härlig fredag för denna helg är G helledig fram till tisdag så det blir tre hela dagar tillsammans, lördag, söndag och måndag.

Vi har idag, som vi brukar dessa fredagar, städat, tvättat, bäddat rent i sängarna mm så man slipper att göra sånt på vår lediga tid tillsammans. Det brukar vara så mycket måsten som behöver göras ändå när man är lediga tillsammans. Det ska bli så skönt att krypa ner i den renbäddade sängen ikväll. Jag älskar den där känslan även om man upplever den ganska ofta. Det blir nog tidigt i säng ikväll och läsa min nya bok. Fast jag borde ju sortera tvätten…

Det har varit tålamodsträning på hög nivå idag. Jag har pms-humör och jag tror att jag bäddade om Isabellas säng 4 gånger eftersom jag hade hjälp av mina två små hjälpredor. Isabella tröttnade på mitt städande och plockande så hon gick ut på baksidan med hink och spade och grävde lite i snön. Lillebror stod drömmande på insidan och tittade ut på henne genom altandörren. (så det fönsterglaset behövs verkligen putsas nu…)

På förmiddagen idag var jag och Isabella och besökte en förskola i området. Vi har inte fått en plats än utan jag kollar bara ifall man händelsevis råkar få en valmöjlighet. Inte så troligt men i alla fall…

Trevlig helg allesammans!!

Två busungar hjälper till att bädda i mammas & pappas säng

Join the Conversation

3 Comments

  1. Dessa hemmafix göra:(man gör inge annat än plockar,men hoppas ni får en bra helg,förresten visst var ni på junibacken för nån v sedan?gick det bra med två små utan vagn därinne?kram

  2. Kristin: Tack så mycket och tack detsamma!

    Petra: Ja man blir tokig!!
    Jo det funkade bra förutom att Oliver kryper och då syns han ju inte så bra och jag var orolig att han skulle bli trampad. Jag kände ju lite i ryggen när vi kom hem om man säger så.

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *