11 månader idag

Idag blir vår lille kille 11 månader, dvs att det bara är en månad kvar tills han blir 1 år!! Vart tar tiden vägen?

Oliver går nu stadigare och stadigare för varje dag. Han gillar att dansa, laga mat på syrrans spis, bygga/rasa torn och plocka i och ur saker. Han visar ett rackarns humör och envishet, precis som sin syster och sin mamma. Ni kan tänka er att det är livat här hemma ibland 😉

Nä nu ska jag försöka att packa vidare, har lite problem med att få plats med allt till oss tre på 20 kg. Inte så praktiskt heller att Oliver blivit dålig i magen såhär en dag innan avresa!! Kan bli en utmaning att byta en sådan blöja på planet.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Ja vart har tiden tagit vägen? Dagarna, veckorna går så fort.
    Lycka till med packningen.
    Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *