He is back!?

I morse vaknade vår lilla kille på ett strålande humör, dock lite snorig men vår lille Oliver är nästan som vanligt igen. Så underbart att se efter så många tråkiga dagar. Hoppas nu bara att magen också är på ett strålande humör! Tjoho vilken bra start på denna helg!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Skönt att höra. Nu håller vi tummarna att magen klarar sig också. Ha en bra fredag.

  2. Tack ja och peppar peppar så känns han fortfarande nästan på topp och har ätit lite mat idag. Han har inte kräkts men däremot skitit ner sig totalt. Värre än nere hos dig men hellre det än kräk.

    Trevlig helg!
    Kram kram

  3. Vad skönt att han mår bättre! Håller med tummarna för att det håller i sig. Tänkte på oliver på min matte lektion. Har ett block med mumindalen på och där var ingen mindre än stinky 😉 Kram på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *