Hemma igen

Det var ju lite mindre kul att landa hemma i ett regnigt, snöigt och kallt Sverige idag. Visst har vi haft otur med vädret nere i Spanien och kommer hem lika bleka som när vi åkte men vi har ju kunnat gå vårklädda där nere i alla fall. Det har varit jättekul att se hur pappsen och Carita bor och lever där nere i Torreveja, återkommer med bilder och berättar mer när vi landat lite mer ordentligt här hemma. Hoppas ni också har haft en bra vecka. Jag är helt slut, god natt ;)3 kommentarer

 1. 2011-03-10 @ 21:48

  Välkomna tillbaks!!!! :D

 2. Anna
  2011-03-11 @ 11:10

  Men det är väl aldrig dåligt väder där ? Tack för en jättefin vecka tillsammans* Tomt att sova i natt utan en hand att hålla i =)
  Hoppas ni får en härlig fredag tillsammans! Kramar

 3. 2011-03-11 @ 13:12

  Härligt att kunna åka till spanien så där;)välkomna hem.kram

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*