Laddar

I kväll har jag och Oliver haft lite “Oliver och mamma-tid” för i kväll är Isabella och pappsen på simlekiset. Oj oj oj vad hon har tjatat hela dagen (och hela veckan) om att hon vill dit. Det var en laddad tjej som sprang ut efter middagen och innan hon gick sa hon “Mamma, jag får inte glömma att tacka Sara för brevet” (räkningen för kursen kom i veckan med posten, Isabella är väl den första i världen som tackar för en räkning! Ha Ha!)
Oliver och jag har busat, badat, myst, dammsugit och han har nattas, en kväll helt i vårt tycke.

Själv försöker jag ladda, i morgon ska jag nämligen börja att jobba igen. Det känns väl sådär ärligt talat, väldigt mycket blandade känslor. Helt okej att komma i väg och träffa vuxna människor, få lyxa med att kunna äta lunch och kissa i fred (bara en sån sak ;)) samt att veta att vi nu har alla kvällar och helger lediga tillsammans i familjen. Jag ska ju dessutom bara jobba tre månader för att sedan vara hemma ett halvår till och sedan får man ju lov att jobba tills pensionsåldern kommer. Shit vad hemskt det lät, men det är ju sant!

Idag har vi inhandlat dom sista paketen och kalasgrejorna inför Olivers födelsedag. Nu blir det två helger med kalasfirande så alla som vill får kalasa.

Join the Conversation

1 Comment

  1. låter som ni haft en toppenkväll tillsammans ! Åh vi vill komma på kalas ! Men sen kommer vi hänga hos er så ni tröttnar på oss 😉 Hoppas du får en bra första dag på jobbet ! Vi lär ju höras i helgen! Puss & kram på er!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *