Lek & bus

Idag har vi varit och busat och lekt på det nya leklandet, Lek & Bus Stockholm, som öppnat vid Infra city. Ett väldigt stort och bra lekland som jag kan rekommendera att ni gör ett besök på. Massor med olika klätterställningar, rutschkanor, hoppborg, studsmattor, bollplan, cykeltorg, babyhörna mm Jag saknade dock stämpelkort att samla stämplar per besök (ett sånt 10:e besöket gratis eller en gratis kaffe efter fem stämplar), att man inte fick ta in barnvagnen, att det inte fanns handsprit och jag blir alltid irriterad när ställen har sådana skåp som kostar 10 kronor varje gång man ska låsa det. Värdelöst för mig men lönsamt för dom som har skåpen eftersom jag alltid glömmer något viktigt i ena jackfickan osv och måste öppna skåpet flera gånger. Tacka vet jag skåpen där man får tillbaka sin tia när man öppnar 😉

Det blev en rolig eftermiddag tillsammans med Jeanette och Linus. Lekland är ju lika kul för oss vuxna! Oliver slocknade i bilen så fort vi rullade ut från parkeringen. Det tar på krafterna att busa så mycket.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *