Märkligt

Jag har upptäckt en del märkliga saker som hänt mig efter att jag fått barn. Flest märkliga saker har nog hänt efter att jag fått barn nr 2. Här är tre stycken exempel på några av alla märkliga saker

1: Jag kan inte efter att Oliver (mitt 2:a barn) kom till världen gunga. Jag börjar må illa, blir yr, får huvudvärk mm. Helt sjukt. Jag och Anna gungade jämt och högst av alla när vi var små och jag har ju gungat som en tok med Isabella innan Oliver kom.

2: Denna punkt hänger väl ihop med ettan men jag har upptäckt att jag numera också kan bli åksjuk om jag sitter i baksätet i bilen. Inte alltid och det händer inte så ofta att jag sitter bak (sambon har nog glömt bort min fortkörningsböter nu) Men jag har aldrig tidigare blivit åksjuk, jo det har hänt att jag fått extrem huvudvärk när jag åkt X2000 och bussar men aldrig i bilar.

3: Innan jag blev gravid med Isabella visste inte jag vad halsbränna var för något, trots att jag levt med kronisk magkatarr/magsår sedan jag var 16 år. Men nu har jag nästan halsbränna varje dag. Något märkligt med halsbrännan som jag upptäckte redan när Oliver låg i magen och som fortfarande håller på är att när jag lägger mig på kvällen så om jag lägger mig på höger sida (vilket jag alltid gör) så får jag halsbränna. Vänder jag mig till vänster så kan den vissa gånger försvinna helt men i alla fall dämpas. Om jag råkar minnas detta och lägger mig direkt på vänster sida så får jag inte halsbränna.

Lite märkligt…

Join the Conversation

2 Comments

  1. Vi var ju kungar på att gunga och sjunga 😛 Högst men inte vackrast 😉 Nu förstår man kanske hur Jonas mådde när han gunga 😉

    Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *