Ny vecka

Jaha då var det en ny vecka igen.. Denna vecka händer det en massa saker. På lördag fyller Oliver 1 år, på fredag börjar jag att jobba ett par månader, det blir kalasfirande, lekdater, vi ska till leklandet och mycket annat. Kul!

Idag har vi bakat lite smaskigt för i morgon kommer Arvid och Elmer med sina mammor och hälsar på och eftersom killarna fyller nu så blir det kanske ett litet minikalas. Sedan blir det även kalas på lördag och söndag.

Mitt huvud vill sprängas nu på eftermiddagen men nu är det bara 3 timmar kvar tills vilddjuren ska nattas så det är bara att bita ihop. Efter maten ska vi gå ner och hämta ut ett postpaket och tiden brukar ju alltid gå lite snabbare när man gör något. Det kanske blir ett stopp vid gungorna också, det är så skönt nu när det är ljusare och man även kan gå ut på kvällarna.
Hoppas er start på veckan varit bra!

Tänk att den här lilla killen fyller 1 på lördag

Isabella sätter sylt på kakorna

Join the Conversation

4 Comments

  1. Tiden har verkligen sprungit iväg, håller med Iza han är en riktig liten charmör den där Oliver. Hoppas ni får det mysig imorgon!
    Blir en händelserik veckan,med kalas och jobb.Ska tänka på dej på fredag* Vad duktig Isabella är som hjälper till med kakorna!

    Hoppas din huvudvärk släpper ! Massa kramar till er

  2. Ett år tiden går fort,skönt nu när det är ljusare,tog en promenad till affären efter dagis,tyvärr somnade Engla i vagnen haha men tur hon sover nu:)hoppas huvudvärken försvinner verkar vara något som går,sj hade jag ont i huvudet tre dar förra v.kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *