Oliver testar

I går testade Oliver vår UJ-vagn som sittvagn. Vi ska ju ha denna med oss nu till Spanien och jag är överlycklig att kunna använda min favoritvagn igen. Oliver verkade också gilla den, han var väl lite betänkt först vart mamma tog vägen men det blev aldrig några problem. Jag känner väl lite sådär emot att vända honom såhär tidigt men men, jag har ju i alla fall tittluckan i sufletten så jag ser ju honom hela tiden. Jag hoppas nu att min kära vagn inte skadas vid flygresan, vilket är vanligt. Men jag vägrar att ta med paraplysulkyn för Oliver är för liten för den. Dels så sover han fortfarande 2 ggr per dag och på den kan man inte fälla ned sätet så mycket och sedan så avskyr jag den.

Oliver testade också att äta russin och det gillade han. Det var i värsta paniken från min sida som försökte laga mat samtidigt som Oliver var superdupergnällig och det närmsta jag fick tag på var russin så vi testade….

Join the Conversation

1 Comment

  1. ja du att laga mat med gnällisar e ingen HIT,usch det är så krångligt tycker jag hela köket ser galet ut efteråt hos oss haha,tur sambon står för matlagning när han e ledig:)Skönt med spanien resa,när åker ni?han satt bra där i vagnen.kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *