Plötsligt händer det…

Min morgon startade med att jag vaknade med världens magkatarr och förmiddagen fortsatte dåligt men så efter lunch hände något. Något som vände totalt och tårarna torkades upp och ett hopp väcktes….

Isabella sade plötsligt och väldigt bestämt att hon inte ville ha sina nappar längre och gick och samlade upp dessa i en påse för att kunna handla leksaker för dom istället. (Något vi pratat om tidigare) Jag försäkrade mig några gånger om att hon menade allvar och berättade att när man väl betalat med sina nappar så har man inga kvar, man kan alltså inte ångra sig. Men hon var bestämd och vi tog bussen till Solna centrum. I leksaksaffären gick hon runt och kollade och bestämde sig för en liten lastbil, ett my little pony-set och en penna sedan gick hon till kassan och slängde upp sin påse med alla nappar till kassörskan och tyckte allt var frid och fröjd. När hon fick sin påse med leksakerna dubbelkollade hon att hon fått det hon skulle och jag fick ju lite hemligt dra fram visakortet och betala kalaset 😉 Och ikväll vid nattningen var det inga som helst problem för henne att somna utan napp, hon nämnde inte ens något om det.

Som att den lilla chock inte var tillräcklig så när vi gick där inne i centrumet så fick hon syn på en frisörsalong och sa “mamma jag kanske skulle klippa håret” Sagt och gjort så gick vi in och utan några som helst problem satt hon i stolen med skynke och frisören fick borsta och klippa utan ett pip. Extra nöjd blev hon när frisören avslutade salongbesöket med att sätta lite rosa färg i hennes hår. Lycka! Hon var så duktig och jag som sagt till frisören när vi kom in att jag var lite osäker på att det skulle gå och berättade om vårt senaste försök för ett år sedan när hon gallskrek och låg under elementet och jag bara ville sjunka under jorden. Frisören skrattade när vi betalade och sa att hon inte alls trodde på att Isabella betett sig så hemskt förra gången för att hon var ju så duktig.

Jag säger som mamma skrev i smset när jag berättade om chock x2 “vad har du gjort?” Ha Ha! ja det undrar jag också 😉
Plötsligt händer det…

Två ivriga barn som vill åka buss

Isabella sprang i förväg och satte sig i busskuren för att vänta på bussen

Isabella kollar noggrant att hon fått vad hon betalt för 😉

Världens duktigaste tjej hos frisören

Hon var ju mäkta stolt över att ha fått rosa färg i håret

Isabellas byte mot napparna

Join the Conversation

4 Comments

  1. Heja Isabella! Vad duktig hon är! Min bästa partypolare börjar bli stor! Vad fina leksakerna är! Och vilken söt liten tjej med slingor i håret! Hoppas ni får en fin dag idag! Kram från tanten 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *