Sjukstuga

Här hemma är det sjukstuga. Jag och Oliver tillbringade söndagskvällen på barnakuten. Usch jag avskyr när ens små ögonstenar inte mår bra och man gör allt man kan utan resultat. Isabella verkar däremot vara pigg och glad, än så länge. Vi kämpar vidare och sover i skift och håller tummarna för att det vänder nu.

Igår när jag vi satt i väntrummet förundrades jag över ett par killar som kom in med en av killarnas söner. På tvn visades katastrofen från Japan och killarna verkade inte ha en aning om vad som hänt där borta och dom tyckte ju att det var tråkigt att titta på och bytte över till “Män som hatar kvinnor”. Hur tänkte man där??? Ibland blir jag mörkrädd för vilka människor som finns här i världen. Visst jag kan också tycka att det kan bli lite för mycket på Tv:n när stora saker händer i världen och jag kan förstå att man vill undvika att kolla för att sätta på sina skygglappar och fortsätta leva i en drömvärld. Men att inte ens ha vetskapen över vad som hänt och säga att man inte bryr sig, det kan jag bara inte acceptera! Sen hur i helvete tänker man när man sätter på “Män som hatar kvinnor” i ett väntrum på BARN-akuten??? Idioter! Jag gjorde min röst hörd såklart och bytte kanal.

Join the Conversation

4 Comments

  1. Era stackare! För precis ett år sedan låg vi inne på Huddinge med båda barnen på grund av en fruktansvärd magsjuka, så jag vet vilken oro det är när man aldrig får stopp på det! Krya på er! Kramar

  2. Heja Andersson ! Håller med dig fullständigt ! Hoppas Oliver mår bättre snart! Håller våra tummar för att det ska vända för er !

    Tusen kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *