Storhandling

Idag har Isabella och jag storhandlat. G skäms för mig och kallar mig pensionär för att jag varit på tre olika affärer för att köpa varor till bra pris från reklambladet. Men han tackar nog mig sen när han märker att denna månadsutgift på mat kanske är lite lägre än tidigare 😉 Det är alltid lika skönt när kyl, frys och skåp är fyllda.

Isabella tyckte i alla fall att det var roligt att komma i väg och bäst tyckte hon om vår utflykt till Ica kvantum i Solna centrum för då åkte vi buss. Perfekt att bussen stannar precis utanför porten när man kommer hem med tunga kassar.

Isabella på väg till bilen med kissekatten i vagnen

Väntar på bussen. Isabella har varit extra fin i sin tyllkjol, det enda som gällt dom senaste tre dagarna

Dans kring trädet, det gäller att roa sig när man måste vänta

Isabella skriver viktiga saker på ett papper på bussen hem
“Jag kom på viktiga saker, har du ett papper mamma?”

Join the Conversation

4 Comments

  1. Hihi.. Viktiga saker!!

    Men du, säg till när ni är friska nog för att orka med besök! Jag har fönsterdekaler till er och ja, vi har inte setts på evigheter ju!!!!

  2. Men Andersson du och jag är pensionärer 😉 Låter som ni haft en jättmysig dag tillsammans! Underbart när man har allting hemma. Här börjar det snart eka i kylskåpet men hoppas vi med kan handla snart. Gillar Isabellas klädval så fin i sin kjol!! Och så gummistövlar till..;) Sötaste partypolaren!

    Kram på er

  3. Hihi, sötnosen!! Dom verkar vara så lika i sättet våra små. Här hemma skrivs det också listor och det frågas hela tiden om bokstäver och hur man skrivet ditt och datt. Sen så är ju tyllkjolen en favo också 🙂 KRam

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *