Två sidor

Vi har haft en väldigt mysig vecka med en massa kvalitetstid att umgås med morfar, Carita och tant-Anna.
Vi har fått sett deras vardag där nere och det är alltid lika roligt att få en mer inblick i ett annat land något man oftast aldrig får på samma sätt när man bara åker på charter. Pappa och Carita bor i en fin lägenhet, dom har en härlig takterass med en fantastisk utsikt. Men som varje gång när man är utanför Sveriges gränser så inser man att vi har en hög standard i Sverige.
Vi har grävt i sanden nere på stranden, dock i jackor :), vi har ätit gott, vi har varit på carnival och på tivoli, lekt i lekparker och shoppat i köpcentret.
Men det finns ju alltid två sidor… Oliver har varit lite av en pain in the as (han har nog haft ont i arslet oxå..haha!) han har varit jättedålig i magen, matvägrat, varit grinig och sådär extremt jobbigt mammig! (gissar på att fler tänder är på g trots att det inte syns något i munnen) Vi har varit utan en micro (vilket gått förvånansvärt bra ändå med vällingar och burkmat) , solen har tyvärr vägrat att visa sig så mycket och Isabella har varit lite som en helt vanlig treåring.
Borta bra men hemma bäst! Hur mysigt och skönt det än varit att varit iväg en vecka så är det skönt att komma hem till sitt. Duscha i sin dusch, krypa ner i sin egna säng, komma hem till barnens leksaker mm
Tack pappa och Carita för att vi fått hälsa på er och tack Anna för att du följde med och att vi fick umgås med er en hel vecka! Men det höll ju på att bli lite längre då min kära sambo hade bokat oss hem den 10 maj istället för den 10 mars men det är ju ett kapitel för sig. Vi kom ju hem, det blev bara en lite dyrare resa 😉

Bilder från resan ner till Spanien
Flygresorna fram och tillbaka gick bra

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack själva för trevliga dagar. Ni är välkomna tillbaka och då ska väl solen visa sig får vi hoppas. Vädrets makter kan man inte bestämma över. Isabella har kanske lärt sig några nya fantastiska fraser till nästa gång också !! Kram på er.

  2. Jag hade en jättefin vecka på Mallorca..;) Tack underbara ni för fina dagar tillsammans!
    Har njutit av att bara vara tillsammans !
    Och har vikt mig av skratt många gånger av lill fröken anderssons kommentarer..;)

    Kramar på er

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *