Ännu en dag

Jaha då har vi klarat av ännu en dag. Idag ville Isabella gå till dagis så Oliver hängde med mig till jobbet. Han skötte sig jättebra och jag fick en massa gjort trots att han var där. Hade det inte funkat hade han ju inte fått följa med men jag skulle ju såklart inte vilja ha han med varje dag ;) Vid lunch kom pappa G och Isabella och hämtade hem honom och jag fick jobba vidare.

Ikväll har Isabella varit på simlekis och jag och Oliver har röjt här hemma ensamma.

Vilket härligt vårväder vi haft idag! Vi satt ute på jobbet både på lunchen och vid eftermiddagsfikat, det var så skönt i solen!En kommentar

  1. Anna
    2011-04-14 @ 20:35

    vad söt han är! Duktig som hjälper mamma på jobbet ! Hoppas Isabella haft det bra på dagis! Underbart väder vi var ute med barnen nästan hela dagen! Åh nu är det vår! Och snart ses vi , life is good ! Hörs snart ;) Puss på er

En Trackback

  1. Av Skillnad – AnderssonLindstrom den 2012-04-14 kl. 14:32

    [...] året denna dag, den 14:e april 2011, skrev jag i mitt inlägg här på bloggen: ”Vilket härligt vårväder vi haft idag! Vi [...]

Kommentera

Obligatoriska fält markeras med *

*
*