Det är ju det jag har sagt…

Barn mår bäst av att åka bakåtvända i vagnen. Just nu är Susanne Zeedyke från University Dundee i Storbritannien på besök i Sverige och visar sina resultat i sin studie och för första gången finns bevis för att barn mår bättre av att åka baklänges. Den linjen har jag ju jag varit inne på sedan jag fick barn men det är ju inte så lätt att hitta bra vagnar på marknaden och gärna inte en syskonvagn där det är möjligt med bakåtåkande. Ni som är trogna läsare här vet ju vilket problem jag haft i barnvagnsdjungeln för att jag förespråkat just baklängesåkande.  Och det är ju inte för inget som jag har fyra vagnar…
För att läsa nyhetsartiklarna från Svt klicka här♥

Skulle jag idag vara i behov av en syskonvagn så skulle jag definitivt välja Bugaboo Donkey (fast jag hade ju behövt vinna på lotto först förstås). Vagnen släpps nu i april i USA, Spanien, Nederländerna och Storbritannien. Övriga länder får den senare i vår. Hm man skulle kanske ha en trea… Nä nä nu skojade jag bara, mina två små godingar räcker gott och väl!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Såg detta på nyheterna och det stämmer säkert en hel del,men som du säger svårt att hitta syskonvagnar som är bakåtvända,emmaljungan o brion men de e så fantastiskt breda.
    kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *