En mysig söndagskväll i Mulle Meck

Vi har haft en jätteskön helg och den avslutades bra med ett mysigt besök i Mulle meck-parken i kvällssolen. Igår lagade vi pyspunkan på bilen, gick en skön promenad runt Löthsjön, lekte i parken och fikade på caféet bredvid. Vi har börjat att sätta upp fönterfilmerna men det är ett helt eget kapitel innehållande svordomar så det tar vi en annan dag… På kvällen blev vi bjudna på en smaskig middag hemma hos grannarna och idag har vi påskpyntat och träffat mormor och gammelfarmor på dagen.
Hoppas att ni också har haft en bra helg!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Hej

    Hälsa Isabella och tacka så mycket för dom fina teckningarna hon har gjort till mig. Hoppas att allt är bra med er och att ni får en fin Påsk. Hälsa alla och krama om barnen från mig och morfar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *