En ny vecka

20110411-171451.jpg20110411-171440.jpg

Allt har gått kanon idag förutom att vi var tvungna att kliva upp vid 5 pga en bajsblöja…gäsp!
Inskolningen för Isabella gick bra, hon hittade kompisar att leka med direkt. Det enda var att hon absolut inte ville gå hem vid elva när dom andra barnen skulle äta lunch. Vi misstänkte att detta skulle bli ett problem men vi kör vidare och ger det några veckor så får vi se. Oliver skötte sig utmärkt med mig på jobbet. Jag fick mycket mer gjort än vad jag trott innan. Kanske tom ännu mera gjort för att jag “passade på” att göra massor medan han ändå var nöjd eller tog sig en liten utflykt i korridoren och hälsade på mina kollegor;)
I morgon ska jag följa med Isabella för att få se hur förskolan och personalen verkar.
Nu sitter jag på tåget på väg hem, har jobbat över eftersom jag kommer senare imorgon.
Hoppas ni haft en bra start på denna nya vecka!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *