Sightseeing

Idag råkade jag ju ganska självklart ut för det omfattande elfelet mellan Älvsjö-Solna (eller hur det nu var). Så min resa hem från jobbet tog 2 timmar istället för 30 min. Såklart idag också, enda dagen som vi har en tid att passa för att Isabella har sitt simlekis. Det blev buss i 40 min till Fruängen och sedan vidare med tunnelbanan till Bergshamra där min kära familj stod och väntade vid spärrarna. G och Isabella tog tunnelbanan in till Stadion där simlekiset ligger och jag och Oliver tog bilen hem. Usch vilken resa det blev hem men jag hade i alla fall trevligt sällskap en bit av en kollega och ska man se lite mer positivt på det hela så fick jag ju en liten sightseeing och Isabella hann ju dessutom i tid till badhuset. Fast jag hade ju hellre kommit hem i rätt tid och fått äta middag tillsammans med mina godingar och gärna att jag inte hade struntat i att kissa innan jag gick från jobbet…

I morgon är det härligt nog fredag!! I helgen blir det fullt upp med kalas för Oliver igen och det ska bli jättekul!
Nu hoppas jag på en god godnattsömn, gäsp. Igår kväll innan vi la oss sa jag till G “Har inte barnen sovit otroligt bra dom senaste nätterna?” G svarade att det stämde och såklart så sov Oliver riktigt uselt i natt. Varför säger man så??? Att man aldrig lär sig! 😉

Hoppas buskillen sover lite bättre inatt

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *