Ett nytt liv

Vi (läs jag) är inte redo än att byta ut vår (min) soffa. Den är ju så extremt skön (och det tycker faktiskt min sambo också) men nu har överdraget gjort sitt. Det har krympt och gått sönder lite nere i ena kanten då vi förgäves försökt att dra på den förkrympta klädseln ett antal gånger. Det nuvarande överdraget är köpt från Bemz.com för lite över tre år sedan och nu blir det antagligen ett nytt igen. Varför köpa en ny soffa när man har en väl fungerande, skön soffa och när det finns nya soffklädslar att köpa. Frågan är nu bara vilket…. Soffan är svart idag, den har varit grå som ett av alternativen nedanför och nu funderar vi istället på att kanske satsa på en liten färgklick istället. (Självklart så är vi inte riktigt eniga om det rosa alternativet 😉 Ni förstår nog vem som lägger sin röst på det och vem som inte kommer att göra det… ) Usch det var faktiskt ganska svårt, vissa tyger är ju så otroligt hemska och det var ingen som vi kände direkt för men här nedan ser ni några alternativ ur djungeln. Vi har ju ett ganska vitt hem i övrigt.

Join the Conversation

6 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *