Hurra Hurra Hurra Hurra!!

Idag har det inte varit någon vanlig dag för idag har det varit min och älsklingens födelsedag, hurra, hurra, hurra, hurra!!!!
Så nu är man 28 och har bara två år kvar till 30… Tjohoo! (Det är blandade känslor inför det men det känns faktiskt ganska okej att närma sig 30, det är bara det att tiden springer iväg..)

Jag har varit ledig, jag brukar alltid ta ledigt för jag tycker inte att man ska jobba på sin födelsedag och dagen har vi spenderat på leklandet i Infra city och ikväll kom grannarna och Anna och Alex över på middag. Det har varit en jättemysig dag och nu blir det att lägga huvudet på kudden för i morgon väntar en ny arbetsdag…

Tack allesammans för alla gratulationer på fb, sms, mail, samtal mm. Jag blir så rörd.

Join the Conversation

6 Comments

 1. Tack för en jättefin kväll med god mat och trevligt sällskap ! Hoppas du sov gott och att det blir en bra dag på jobbet ! Här blir det att plocka och fixa i ordning så gott det går 😉 Massa Kramar !

 2. Stort grattis till er båda då.
  Herrejisses 28 år bara,jag vill oxå vara 28 år ,har kommit i ngn slags 40års kris nu tro ja haha kram och tårtan såg inte dum ut.

 3. Hej! Ni verkar må bra och ha en massa skoj för er. Härligt! Hur är det med Isabellas nattskräck? Nu har mina armar på nåt konstigt sätt blivit sååå korta, långt ner att knyta skor och knepigt att bära runt på pysen. Jag tycker allt att tiden jan gå lite fortare nu, känner mig nyfiken i en strut och längtar efter normal klädsel. Vet du Anna, du har blivit lite som en förebild för mig! Hur tusan hinner du vara en sån perfekt mamma med bullbak och utflykter o pyssel när du nu också jobbar??! IMPONERANDE!!! Sköt om er! Kram

 4. Anna: Tack själva!! Snart får ni komma och sitta i utemöblerna 😉

  Petra: Tack. Men hallå då måste ju jag få säga att jag hoppas att jag är lika snygg som dig när jag blir 40. Skulle aldrig i hela mitt liv gissa på att du är 40 inte för att det är någon hög ålder det heller men jag kommer säkert se ut som 50+ när jag närmar mig 40 strecket. Vad har du för hemlighet) 😉

  Lillili: Hm kan inte förstå att din armar blivit så korta, haha!! Förstår att du längtar nu tills den lille kommer och att det är jobbigt att ta hand om vildingen med den stora magen. Tänk snart är h*n här, vart tar tiden egentligen vägen??
  Vi har väckt Isabella vid 22-23-tiden innan vi själva gått och lagt oss och peppar peppar så har det fungerat väldigt bra. Vi har också fått släppa återigen på potträningen.
  Vad roligt att jag kan vara en förebild fast jag tycker inte att jag gör så mycket men det finns väl en anledning varför jag lider av kronisk magkatarr HaHa!!
  Ta hand om er och hoppas att vi kan ses snart!

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *