Nedräkning

Isabella har haft nedräkning i flera dagar nu. På fredag ska hon nämligen få åka till mormor och sova över och hon är taggad till tusen.
“Mamma hur många dagar är det kvar tills jag ska åka till mormor?”
,
“Är det imorgon som jag ska åka till mormor?” och “Snart är det fredag och då ska jag åka till mormor” hörs rätt ofta här hemma.

Det var ju väldigt längesedan som hon sov själv hos mormor, senast var i somras då vi höll på med renoveringen i förra lägenheten och det är nog ganska viktigt att hon får åka till mormor nu och att hon får se att hon kan åka iväg utan att det händer saker här hemma när hon är borta.

Det är väldigt oklart om lillebror får åka med eller inte, hon ändrar sig från dag till dag. I förrgår sa hon att hon ville åka själv till mormor men igårl vid middagsbordet vände hon sig till Oliver och sa “Hörru lillebror ska du följa med till mormor på fredag, då får du packa en väska förstår du” Så vi får väl se om vi plötsligt får bf (barnfritt) på fredag eller inte och vi får väl se när vi får hämta hem henne också för hon har satt upp ett väldigt späckat schema för henne och mormor. Dom ska gå till Katarina (min moster Carina, det spelar ingen roll hur många gånger jag säger Carina…), dom ska förbi gammelmormor såklart, dom ska ut och gå med den där tjejen Lalla (mormors granne Laila) och dom ska även se på Nalle har ett stort blått hus. Spännande! 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. Vad mysigt att hon ska åka till mormor ! Bra att hon hjälper lillebror och talar om vad man har med sig när man åker iväg 😉 Väska är viktigt ! Låter som dem har roliga planer 😉 Kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *