Sötnosar

I går kväll var pappa G iväg på bostadsrättsföreningens årsmöte så jag och barnen lekte och busade själva. Det var första kvällen sedan jag började jobba och G blev pappaledig som jag behövde natta barnen själv. Det gick väl sådär… (I höst kommer det ju vara vardag igen) Isabella ville inte riktigt sova men Oliver somnade sött med sin gosehund.

I kväll ska tant-Anna och Alex vara barnvakter en liten stund för vi ska besiktiga bilen (som inte kommer att gå igenom, längtar tills nya bilen kommer) och sedan ska vi i väg på samtal. Barnen och barnvakterna ska få fläskpannkaka till middag och det verkar bli uppskattat.

Oliver med sin gosehund

Join the Conversation

3 Comments

  1. Så söt han är lillskrutten:) Hoppas det går bra med passningen ikväll! Barnen verkar ju trivas med A&A så det blir ju säkert toppen:)

  2. Vad mysigt att han gillar sin hund så gulligt för den är verkligen nästan lika stor som han 😉 Det kan du lite på att fläskpannkaka uppskattas 😉 Mysigt ska det bli! Ses snart ! Kramar

  3. Patricia: Tack! Det gick toppen för det är som du säger, barnen trivs verkligen med tant-Anna och farbror Alex. Dom verkade ju även trivas väldigt bra med dig också.
    Ses i morgon!

    Anna: Tusen tack igen för barnvaktshjälpen!!

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *