Valborg

I ördags var vi på fadderträff på Parken Zoo i Eskilstuna. Isabella är nämligen fadder åt asiatiska lejonen i år och vi och dom andra fadderfamiljerna fick en rundvandring, bra info och fika. Ett jättetrevligt arrangemang tycker vi och tur med vädret hade vi också.

På kvällen åt vi middag hos grannarna tillsammans med våra andra grannar, en mycket trevlig kväll och en supersmarrig trerättersmeny bjöds det på, mums!
Hoppas att ni också hade en bra valborg.

Idag har äntligen våra Göteborgare blivit 08:or!! Känns lite overkligt men väldigt roligt. G hjälpte till med flytten och jag och barnen kom över lite senare och kollade in det nya stället. Åhhh jag är så glad över att min andra halva numera bor nära!!

Ikväll har jag söndagsångest vilket jag faktiskt inte brukar ha men just nu känns nivån på min arbetsplats som högstadienivå så det känns lite halvkul att gå dit faktiskt. Men jag har ju bara ca 41 arbetsdagar kvar så det är ju bara att bita ihop!

God natt!

I fredagskväll gjorde jag piroger som utflyktsmat. Dom var väldigt uppskattade.
Oliver smaskade på i sig en i bilen innan zoobesöket

Isabella på tigern

Oliver blev stormförtjust i aporna. Han tyckte att dom var så roliga.

Jag håller med, aporna var roligast att titta på 😉

Isabella tittar fascinerande på Amurleoparden

Surikaterna jobbade på för fullt

Jättekul att också få se lilla flodhästbebisen Oliver med sin mamma

Join the Conversation

3 Comments

  1. Låter som ni haft en kanon Valborg! Vad roligt att ni var nöjda med rundvandringen ! Det är alltid lika roligt att kolla på djuren ! ;)Tack ännu en gång för all hjälp och för att ni kom förbi! Ingen är gladare än jag att vi äntligen är där vi ska vara! Bara att vi ska ses imorgon och till helgen gör mig superglad ! Bara kunna komma och finnas nära varandra ! Hoppas det går bra idag på jobbet! Tänker på dej ! Kramar !

  2. Vad kul med kompisar som flyttat upp! Det där med fadderskap lät spännande, hur blir man det? Vi kommer göra en liten minisemester i sommar och väljer mellan kolmorden och eskilstuna zoo, vad tycker du? Finns det skoj för mina barns alla åldrar 8 och 3 år? Bella är nog nöjd med vilket som! =)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *