En regnig tisdagskväll

Åhh jag tycker att det är så mysigt när det regnar så här på kvällen. Man kryper ner under täcket, sätter på en film och hör hur regnet smattrar mot fönsterbläcket. Vi fick ett rejält åsk- och blixtväder när jag kom hem från jobbet men nu verkar det som att det ett nytt åskväder på gång. G blev lagom road som stod startklar inför en löparrunda.

När jag kom hem ikväll hade mina två små busungar byggt en koja under vardagsrumsbordet och där gömde dom sig och skrämde mig när jag kom innanför dörren. Isabella hade efter middagen vernissage med sina fina teckningar som hon gjort på öppna förskolan idag. Dom var verkligen superfina, det syns att ett av hennes stora intressen är att pyssla.

Isabellas konstverk

Oliver läser bok inne i kojan

Det var bus, lek, dans, snurr och full rulle fram till nattingen

Join the Conversation

4 Comments

  1. Åh vad härliga teckningar ! Tror jag får önska mig några av henne ! Håller med dej så mysigt när det regnar och man bara myser i soffan ! Dem
    Tjuvstartade med fredags dansen ser jag 😉 Ses och hörs imorgon /3 Kramar

  2. Petra: Det förstår jag då fast lite regn har väl ingen dött av 😉 Gs byxor hade inte ens torkat i morse efter han löptur i regnet igår.

    Linda: Ja hon gjorde alla igår. Hon älskar att pyssla. Det ska limmas, klippas, målas mm

    Anna: Säg bara det till henne och sedan kan du nog tapetsera en hel vägg snart 😉

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *