En tidig men söt morgon

Sötnosar! I morse har Oliver smugit sig ner från vår säng och sprungit bort till syrrans rum och väckt henne. Jag vaknade till när jag plötsligt hörde Oliver pratande i babyvakten i Isabellas rum. Sedan hörde jag hur dom lekte inne i Olivers rum. Ibland är dom så söta så man dör!!! 😉 Men det tog väl bara tio minuter innan jag hörde första irritationen från Isabella, Oliver säger nämligen nej till allt.
I – Den här soppan är till mamma. O – nä. I- jo. O – nej. I – jo oliver. O – näej. I – jo, jo, jo, jo, jo, jo! O – nä, nä, nä, nä, nä, nä!! Och så där kan det hålla på men i morse gav sig Isabella och dom fortsatte att leka för fullt och det var glada toner! Underbart, och plötsligt så gör det inte så mycket att man fick vakna så tidigt.

Glad midsommar allesammans!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Trevlig midsommar på er alla fyra. Hoppas ni får bra väder så att ni kan göra era planerade ute aktiviteter.

  2. Vad gulliga dem är /3 Mysigt att han smög in och väckte henne. Ska bli så mysigt att få spendera dagen och kvällen med er !! Ses snart ! Många kramar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *