Monstret

Se upp, PMS-monstret i mig är löst!! Tisdagen ska vi inte ens prata om, igår höll sig monstret ändå sig ganska tyglad men i morse då rackarns slet den sig lös igen…
I natt/morse vid 3.30 vaknade Oliver och var otröstlig, säkert pga tänderna. Vi har kommit på en sak som distraherar honom ganska bra och det är att sätta på “Postis Per” på tv4play. (Isabella är inne i en Postis Per-period just nu så det smittar av sig på lillebror) jag kan säga att jag uppskattade inte riktigt det programmet vid den tidpunkten och ville helst bara slå ihjäl den lilla mesiga och inkompetenta brevbäraren.
Sedan när jag kom ut och skulle ta bilen till jobbet sitter det en reklamlapp på bakrutan. Jag gillar inte när dom sätter reklam på bilarna och ännu mindre idag för denna reklamlapp har i fukten över natten fastnat på bilen. Grrr!! Gissa om detta företag som delat ut reklam har fått höra ett och annat från mig och mina grannar idag. Ska man behöva sätta upp en “Ingen reklam tack”-skylt även på sin bil????

Nu i kväll känns det som att monstret är tyglat igen, skönt, hoppas det dröjer innan den sliter sig loss igen 😉

20110616-095958.jpg

Ingen snygg syn i morse

Join the Conversation

5 Comments

 1. Känner igen det där inte roligt när man har pms. Vet att jag med blir ett monster utan nåd 😉 Vad tråkigt med reklam lappen hoppas dem lärt sin läxa nu att inte sätta mer reklam! Hoppas Oliver känner sig bättre snart ! Ser så fram emot att få komma och mysa med er imorgon då det äntligen är fredag !! Hurra hurra !! Kram

 2. Postis per körde vi härhemma också på nätterna när Max var liten och vaknade otröstlig. Det var det enda som bröt den onda cirkeln han hamnade i.

 3. Anna: Reklamlappen är åtgärdad 😉

  Tina: Helt sjukt, vad är det med den där lilla brevbäraren egentligen?? HaHa!!

  Petra: Ja sova vore skönt haha!! men det kanske man får om några år 😉

  Kram kram

 4. Ja det dröjer väl en månad eller så innan det är lös igen 😉 monstret alltså. Skämt åsido, du har ju läst att jag har det likadant. Fy vad jobbigt det är!

  PMS-kram till dig!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *