Snor, feber & utflykt

Igår slog snoret och febern till pga dom kommande kindtänderna. Stackars lilla Oliver men idag var han i alla fall feberfri och kan följa med på dagens utflykt. Barnen och pappa G ska iväg på utflykt med öppna förskolan och Isabella var väldigt taggad imorse. Hon tyckte att det var så långt tills klockan skulle bli tio. (Ja skulle man sova lite längre på morgonen så skulle det inte bli så lång väntan….!) När jag kom hem igår så stod G och barnen och gjorde inbakade korvar och några bullar inför utflykten. Det var underbart att komma hem efter en lång dag på jobbet och i dörren mötas utav den underbara doften av nybakta bullar! Mmmm!

20110614-074228.jpg

20110614-074311.jpg

20110614-074333.jpg

En febrig liten kille.
Enligt Oliver så är alla djur Bäää och många av dom säger Muuu 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *