Söndagsmys

I kväll blir det myskväll i soffan med glass, tidning som jag inte hunnit läsa (nya numret kommer på tisdag) och lite tv-tittande. Lyx!!
Det känns som att dagarna och veckorna bara försvinner iväg i rasande fart. Vissa dagar önskar jag att dygnet hade fler än 24 timmar. Man ska hinna jobba heltid, jag försöker dessutom jobba in lite tid till flexkontot för att ha i höst då det kommer att bli svårt att jobba in tid. Men man ska ju även hinna med att umgås med barnen, familjen och nära och kära. Man ska hinna med vardagssysslor, sin hälsa och få några timmars sömn. Jag önskar så att jag inte hade dragit på mig dessa överviktskilon så jag inte hade behövt lägga ner så mycket tid på att få bort dom också men men det är bara att kämpa vidare…Det är bloggen och lite vänner som har fått bli lidande på sistone plus lite annat också förstås.
Barnen har sovit extremt dåligt på sistone så det känns som att man ibland går i en dimma på dagarna. Oliver håller på att få fyra kindtänder så jag förstår att han är lite grinig i mellan åt. Isabella trotsar vidare och vi sliter våra hår i mellan åt men nu är det bara 3 veckor kvar tills vår semester sätter igång och det ska bli såååååå skönt.

Join the Conversation

4 Comments

  1. men du, när brukar kindtänderna börja poppa upp? börjar se lite tendernser hos de i nedrekäken på J, men var inte helt 100%

  2. Cissi: När tänderna kommer är ju väldigt inviduellt. Oliver fick ju fyra tänder väldigt tidigt men sedan har han inte fått några fler förens nu och då kör han på kindtänderna. Det är väl inte helt otroligt om det är så att J också får sina nu. Hoppas att hon inte får så ont. Oliver har *peppar peppar* ännu klarat sig i från snor och feber denna gång i alla fall vilket vi kämpade med vid dom fyra förra. Förstår inte varför han hela tiden ska ta fyra stycken samtidigt.

    Kram kram

  3. Det är jobbigt när man får för lite sömn i längre perioder, man fungerar inte till slut. Nu får man väl alltid för lite sömn sen man fick barn men vissa perioder är ju värre än andra 🙂 Ser också fram emot semester, att få släppa lite på alla rutiner som vardagen har och därmed också slippa tjata och tjata på en trotsig 3 åring. Att kunna ta dagen lite mer som den kommer tycker jag fungerar till vis del mot trots. Nova blir iallafall trotsigare när man hela tiden måste skynda på henne att vakna, klä sig, äta frukost, ta på skorna, gå till bilen, borsta tänderna… Isället för att kunna göra det i sin egen lilla takt eller åtminstonde under mindre “mamma måste vara på jobbet snart stress”!! Nu babblar jag på men jag ser också fram emot att vara ledig med familjen 🙂 Kram

  4. Kristin: Det är alltid så skönt att få höra att fler känner likadant. Hoppas tiden går fort för oss båda tills det är dags för en skön semester. Det är ju som du säger utan en massa måsten och tjat så brukar husfriden bli bättre med en trotsig treåring.
    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *