Sista veckan

Denna vecka är vår sista semestervecka, det känns lite ångestfyllt faktiskt. Vi har miljoner saker denna vecka som vi skulle vilja hinna med innan semestern är slut, men det är bara att inse att man inte hinner allt. Jag och barnen kommer ju visserligen att vara hemma till dagisstarten i oktober och vi har ju haft en fantastisk semester tillsammans. Nu håller vi bara tummarna för att G hittar ett annat jobb med lite bättre arbetstider innan jag börjar jobba i november, annars kommer vi ju typ aldrig ses.

I morse bakade jag och Isabella ett mumsigt ostbröd till frukost, en väldigt mysig start på dagen. Efter lunch tänkte vi ev ta en tur till stranden och sedan vidare in till stan för några ärenden och middag på stan. En fullspäckad dag med andra ord.

Join the Conversation

4 Comments

 1. Ja det är mkt man vill hinna med:(
  Hoppas det löser sig på jobbfronten,Börjar Isabella oxå på dagis i oktober?kraaam

 2. Tiden går alldeles för fort ! Men då kanske man haft roligt samtidigt 😉 Vad gott brödet ser ut tror nog jag får bjuda in mig på frukost här i höst 😉 Puss

 3. Petra: Ja det är ju så, vart tar tiden egentligen vägen???!!!
  Båda barnen skolar in sig i mitten av oktober, dagiset byggs just nu och det ska bli skönt att ha dom på samma ställe också.

  Anna: Du är välkommen över på frukost varje dag om du vill 😉

  Moster Lena: Ja hon älskar sitt nattlinne som du har sytt.

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *