Utflykt

Idag har vi varit på utflykt med mormor och gammelmormor till Ulriksdals slott. Vi har ju varit där hundra gånger eftersom vi bor så nära men vi har aldrig gått på någon guidad visning vilket var jättekul och intressant. Efter en smarrig lunch på uteserveringen vid cafét så gick vi en guidad tur inne i orangeriet och såg alla vackra skulpturer. Efter den visningen fortsatte vi över till slottet och gick på en mycket spännande visning där. Barnen var duktiga och var med snällt i orangerimuseet men vid slottsvisningen bestämde vi oss för att det var bättre att en av oss stod över och lät dom springa ute i parken. G var snäll och stod över vilket jag blev superglad över, han får gå en tur vid nästa besök.
På eftermiddagen när vi kom hem kom Anna också över och vi bjöd på en ostkaka till mellis som jag och Isabella bakat på morgonen. Sedan blev det en loppisrunda och ikväll innan mormor och gammelmormor åkte hem var vi en sväng i Stinsen och shoppade lite.
En mycket trevlig tisdag!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tycker med det har varit en mycket trevlig tisdag ! Tack för ni alltid är så välkomnande ! Det gjorde min dag att träffa er idag /3 Vad roligt med guidad tur alltid intressant ! Inte fel med shopping tur heller 😉 Vi hörs imorgon ! Kramar på er !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *