Att jag aldrig lär mig….

Jag trodde att jag hade lärt mig vid det här laget att jag INTE ska experimentera hemma med hårfärgningar. Men icke sa nicke och ingen sa något heller när jag köpte färg till mitt hår fast folk har lovat att stoppa mig och påminna mig om tidigare hemska resultat. Så nu får jag helt enkelt gå på dagens bröllop i mörkt, nästan svart hår fast jag inte gillar det. Nästa vecka måste en frisörtid bokas och snälla förbjud mig att själv färga mitt hår i fortsättningen!!!!

Nä nu är det bäst att jag gör mig i ordning, ha en bra lördag allesammans!

Join the Conversation

6 Comments

  1. jag ska stoppa dej nästa gång /3 Även om jag tycker du är jättefin ! Tack för en kanon start på helgen hos er ! Fyndade lite på loppis med 😉 Ha det jättebra på bröllopet ! Puss & Kram

  2. Helt ärligt.. Så tycker jag att du passar i det mörka jättefint!! Hoppas du får en trevlig dag o kväll på brölloppet 😉

  3. Tack hörni men jag känner mig lite som en häxa haha!! Det blir att boka en tid, jag vill fortfarande ha mörkt hår men inte riktigt såhär mörkt 😉

    Hoppas ni haft en trevlig helg. Själv är jag lite sliten idag men nu blir det myspys med film.

    Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *