Babyshower

I lördags hade vi planerat ihop en babyshower/tjejmysdag för Anna. Tyvärr var det några som inte kunde vara med av olika skäl, men trots det fortsatte vi att planera denna dag eftersom jag visste hur mycket Anna skulle uppskatta det. (vem skulle inte uppskatta en tjejdag tillsammans med sina närmaste vänner??) Anna själv trodde in i det längsta att hon och jag skulle åka till Järna och handla Weleda-produkter men så blev det ju inte…Gissa om hon blev överraskad!

Dagen startade med att Anna fick en skön och behövlig fotbehandling (vi som varit höggravida vet ju hur fötterna känns sådär mot slutet och att man knappt når ner till dom) Efter behandlingen åkte vi och åt en god lunch på Garden Bistro i Sickla och självklart så blev det lite shopping också såklart. Eftermiddagen spenderade vi hemma hos oss där vi åt mina cupcakes, drack bubbel (alkoholfritt såklart) läste förlossningsjournaler, gissade bebisens vikt och längd till ankomsten. Det blev mycket tjej- och bebissnack. Anna fick en fin blöjtårta av oss som jag tillverkat. På kvällen åt vi goda Tapas på Ramblas, superdupergott men tyvärr lite dålig service. Kvällen avslutades med bio, vi såg Bridemaids. Det var sedan två småbarnsföräldrar och en höggravid som glada men mycket trötta åkte hem till sängarna 😉

Det blev verkligen en perfekt tjejdag med många skratt och mycket mys. Det var länge sedan som jag skrattade så tårarna rann. Anna uppskattade dagen oerhört och som vi sa, en sån här dag kommer det dröja länge tills hon kommer iväg på igen för det är ju inte riktigt det man vill, orkar eller har tid till när liten precis kommit till världen.

Join the Conversation

5 Comments

 1. Det var en toppen dag från början till slut som jag kommer leva länge på . Så fint och omtänksamt. Jag har även två mycket glada fötter som är så glada och tacksamma för att få sig en omgång då man som sagt inte når ner längre 😉 Tusen och åter tusen tack för en toppen dag ! Tårtan kikar vi på innan vi somnar 😉 Kramar /3

 2. Titta sån härlig dag du fixade för våran fina Anna! Förstår att hon måste vara kanon nöjd med dagen och dem fina aktiviteter! Vad vore livet utan vänner:) vi (som tyvärr inte har erfarenheten av småbarnslivet, än, och vad allt det innebär) får ändå satsa på att pigga upp skämma bort Anna och hennes familj när bebisen har kommit! Men som sagt ni ser ut att haft en kanoners dag och att dömma av Anna var hon riktigt nöjd!

 3. Tack för en jättetrevlig dag/kväll. De var hur bra som helst!
  Längtar till nästa gång de blir av.
  Kram till er båda Anna o Anna!

 4. Anna: Skönt att fötterna också uppskattade dagen 😉 Det är inte långt kvar tills ni får lov att börja nalla av tårta 😉

  Jeanette: Jag längtar också!!

  Ida: Alla uppskattar väl tjejmys med sina vänner?! Vart man än befinner sig i livet. Jag/vi kommer att fira Anna och hennes familj när Amalia har kommit till världen, det ena förtar ju liksom inte det andra. Vi firade ju inte i lördags utan det var tjejmys, vilket var tanken från första början. Det är kul att vi alla var nöjda.

  Kristin: Tack det var supermysigt. Alla förtjänar sådana dagar lite då och då.

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *