Brödbak

Har kommit igång igen med att baka eget bröd här hemma. Det känns riktigt bra faktiskt. Isabella älskade mina senaste frukostbullar så idag blev det en ny sats. Det är så härligt med doften av nybakat bröd som sprider sig och stannar ganska länge i hemmet. Underbart!
Min stora bakskål från Ib Laursen gillar jag jättemycket, en mycket användbar och snygg skål som passar till mycket.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Kan med intyga på att dem var kanon goda. Känner du på söndag morgon att du vill baka hos mig så var inte blyg för att rota i skåpen efter ingridienser..;) Hahha Ses imorgon kramar

  2. Kan du inte lägga ut recept. Jag tycker också om att baka bröd men det blir oftast olika varianter på grovlimpa. De är goda men kul med lite variation 🙂

    Vi byter dagis till Nova bara för att vi har suttit och pendlat till dagis som ligger 2,5 mil bort = nästan 10 mil per dag i bil. Vi har trivts jätte bra med själva dagiset men nu när vi fick plats på ett annat koperativt utedagis bara några km från oss så valde vi att testa. Det har varit lite jobbigt att byta just för att vi vet vad vi har men inte vad vi får men nu efter första veckan så är jag jätte glad att vi gjorde det. Hur blev det för er, valde ni det koperativa dagiset som ni kollade på? Kramkram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *