En favorit i repris

Åhh viket fantastiskt sommarväder vi fick även idag. Det gäller att njuta för man vet inte vilken dag som är den sista sommardagen för i år….
Idag ville Isabella göra samma sak som vi gjorde igår och jag bangar ju aldrig på sol och bad, fast det där med att visa upp sig i bikinin skulle jag ju gärna slippa. Det är ju hemskt när man har småbarn för då måste man stå där vid strandkanten och man kan inte gömma sig i vattnet utan man får stå där och dessutom måste man ju även böja sig och verkligen visa upp sig från sin bästa sida HaHa!!

Jag och barnen var tidigt på stranden i morse, vi var dom första där och kunde fritt välja vilken plats vi ville ha. (men ändå valde vi fel och fick flytta lite senare) Sedan har vi hållit igång hela dagen (Okej Oliver sov nästan 2 timmar, men vi övriga) Vi har byggt kanaler, hål, slott, vi har hoppat hage, gjort barkbåtar och små gubbar av kottar, haft picknick och såklart solat och badat.
Min rygg pallade inte allt lekande i vattnet, två barn som vill snurras och det ska hoppas mm. När vi skulle gå från stranden visste jag inte ett tag där hur vi skulle ta oss därifrån, för usch vad det skar i ryggen. I kväll testade jag att gå en runda men det kändes inget vidare så det blev många Aj, många svordomar och många grimaser. Det var ju passande att jag hade pensionärspinnarna med mig 😉 Nu hoppas jag på att jag sover bort det onda och att jag vaknar i morgon efter min skönhetssömn (som sedan ett halvår tillbaka blir väldigt kort eftersom barnen bestämt går upp lite för tidigt eller vänta vår barn har väl alltid gått upp tidigt, vem försöker jag lura…) som en glad och pigg mamma inför morgondagens äventyr!

G kunde lägga sina tider helt valfritt idag så han cyklade iväg tidigt och kom hem innan middagen, så där perfekt som vi alltid skulle vilja ha det.
Nu blir det lite filmmys!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *