Hundvakter

Idag är vi hundvakter och det ska bli så mysigt att återigen få ha en hund sovande vid mina fötter, det var ju så länge sedan sist. Jag saknar verkligen Tjorven-korven men jag inser att vi inte ska skaffa oss en hund igen dom närmsta åren även om det känns lite lockande ibland.

Vi tog en långpromenad på eftermiddagen och Isabella imponerade med att gå, springa och hoppa hela den långa vägen. Vi gick i nästan två timmar runt i skogen och förbi överjärva gård och sedan hemåt. Oliver han snussade skönt i vagnen under tiden.

Barnen tycker att Pepsi är jättespännande. Isabella fånar sig i mellan åt och låtsats vara lite rädd men hon fånar sig som sagt bara. Oliver han klappar Pepsi, är gärna nära och myser lite och pussas. Vår son säger inte många ord än men Pepsi det har han lärt sig att säga idag 😉 “Peppi”, “Peppi” ropar han. Sötnos!
Hoppas ni haft en bra tisdag!

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för hjälpen med Peppsi. Det var till stor hjälp. Bra bild i mitten, du får gärna maila den till mig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *