Nyklippt kille

I går blev äntligen Oliver klippt, men det var ju inte helt utan protester förstås. Han fick sitta i en snygg bil och allt gick finfint fram tills frisören sprutade hans hår med vattensprutan. Oliver blev riktigt förbannad och jag försökte locka honom med roliga appar på telefonen, videoklipp med han favoriter men tillslut gick G och köpte en klubba och frisören kunde snygga till honom lite bättre. Visst det är ju ingen klippning i världsklass men det bästa som gick på ett barn som inte satt stilla. nu har han inget hår i ögonen, håret över öronen är hundra gånger bättre och (tyvärr) är lockarna i nacken borta. Jag är impad av den frisörtjejen som tog över i halvtid, utan henne hade det nog inte gått. Men jag är väldigt nöjd för om ni minns första gången som jag tog med Isabella till frisören och hon låg under ett element och aldrig blev klippt så var det här ju en barnlek 😉

Sen att jag på vägen hem repade vår nya fina bil är en historia för sig. Klantskalle!! Idag ska försäkringsbolaget ringa med en verkstadstid. Tur att det bara blev lite färgskrap fram vid lyktan. När jag hörde smällen vid stolpen i garaget trodde jag minst att hela fronten var inbucklad.

Över till något roligare…nu ska jag åka på en sorts arbetsintervju, kul när man blir erbjuden ett jobb bara sådär. Tyvärr är det ett jobb som jag inte tror passar vår livssituation just nu men jag ska ändå åka dit och höra vad det jobbet innebär. Öppna och vara ansvarig av en ny butik/café/restaurang i en liten kedja, låter spännande eller hur?!

Ha en bra torsdag!

Innan var han rätt långhårig. Bild från i måndags innan vi gick på kalas.

Join the Conversation

3 Comments

  1. 😀 Kul med jobbintervju! Och det låter ju som ett jättekul jobb.

    Var klippte sig Oliver förresten? Elis fick åka motorcykel i Farsta Centrum.. men han ville ju egentligen sitta i en bil 🙂

  2. Blev ju bra. Nu är han ännu mer lik sin pappa.
    Lycka till med intervjuen vad det än må vara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *