Onsdag

Idag har jag och barnen varit förbi mitt jobb och fixat med mina arbetstider tills när jag börjar jobba i november. Barnen var först blyga och väldigt tysta, superskönt! Men man vet ju att det där släpper och det gjorde det ju också… Efter att Oliver bla målat tusch på sina byxor, stängt och öppnat allas kontorsdörrar 100 gånger om, tryckt ut flera tomma kopior på kopiatorn och  absolut ville hänga över kanten på takterassen kände jag att det var dags att åka. Min energi tog liksom slut. (inte många timmars sömn under natten heller)

På eftermiddagen hämtade vi upp tant-Anna vid hennes jobb och sedan åkte vi till Barkarby och inhandlade presenter. Linus, Christoffer och Alva har fyllt/ska fylla år och det vankas kalas så det är skönt att ha det klart. Alltid lika spännande att gå med två barn i en stor leksaksaffär… Det blev sedan middag på Ikea…. Min energi är nu totalslut och jag ska lägga huvudet på kudden innan jag somnar stående.

Ikväll har jag lagt ut vår gamla bil till försäljning, så nu får vi hålla tummarna för att den blir såld snabbt.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Tack för ni kom och hämtade mej ! Och få äta lite middag med er 😉 Ska hålla tummarna för att bilen blir såld ! Här stod den gamla bilen kvar i garaget 😉 Sov så gott ! Kramar /3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *