Restart

Det har blivit mycket smaskens på sistone. Jag har inte orkat tänka så mycket på intaget av mat och smaskens sedan semester-avbrottet. Vilket jag tycker är helt okej.
Men idag körde jag igång etapp 2 i att hitta formen. I våras körde jag etapp 1 och blev av med några kilon (några av dom några kilona fångade jag tyvärr upp igen under avbrottet men bara två av sju tror jag).
Jag startade förmiddagen idag med ett “powerstep-pass” på Sats och september-passet kändes riktigt roligt så jag längtar redan tills nästa måndag. Vi får väl se hur jag känner mig i morgon när jag ska kliva ur sängen…
Nu ska jag försöka att förbereda morgondagen och även försöka att övervinna mitt enorma sötsug. Längtar till lördag då vi ska på kalas och man får äta en bit tårta. Jag tar absolut inte bort allt utan jag äter allt fast i måttliga och kontrollerade mängder. Skulle jag hårdbanta så skulle jag ge upp efter typ två dagar. Det får helt enkelt ta lite längre tid även fast jag som person gärna vill att saker och ting helst ska ske igår. Tålamod Anna, tålamod!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Låter som en bra inställning ! 😉 Hoppas att du kom ur sängen imorse och inte har allt för mycket tränings värk ! Hoppas ni får det bra idag på parkens zoo /3 Kramar

  2. Gud, va duktig du är! En annan har helt lagt ned allt vad träning heter 😉

  3. Duktig du är,men det e ju sååå gott med godis haha,ja försöker att slå mig på fingrarna ja med;)men nu har jag kommit igång med stavarna,ska köpa gym kort i oktober:)kram o hoppas vi kan få till en dejt snart,vi funderar på junibacken snart oxå.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *