Söndag, måndag, tisdag, onsdag….

I går var det dags för kalas igen och en massa gott att stoppa i magen. Det bjöds på smörgåstårta, pizzasnurror, gifflar, charkuterier, tårta, flera olika sorters kakor…  Det var bara att ge sig ut med stavarna igen tidigt i morse.

Idag har vi äntligen, efter mycket om och men, varit på K-rauta för att beställa reservdelen till vår kökskran som varit trasig en längre tid. Herregud vad skulle min sambo göra utan mig??!! 😉 Barnen höll sig ganska lugna på K-rauta, det var bara ett ställ med pappersmåttband som Oliver rensade.

Ikväll kom Anna över för lite kvällsmys och pepptalking. Ibland behöver man det helt enkelt. Livet är upp och ner i mellan åt. Min vän Carro skrev något bra härom kvällen på sin fb-status “Bryt ihop och kom igen”. Jag brukar tycka synd om mig själv en stund, tröstäta och sedan är det bara att köra på igen fast på ett nytt spår, att gräva ner sig blir inget bättre av.

I morgon ska vi ner till gammelmormor och äta lunch och lämna Isabellas urväxta kläder som är namnade. Nu är det ju snart dags att sy i namnlapparna i höstkläderna istället inför dagis/förskolestarten. Jag har nog världens bästa mormor som är så snäll och hjälper oss med det där tråkiga, jag har på tok för dåligt tålamod och för lite tid för att göra det. Men det är klart att jag gör det om jag måste, det kan faktiskt vara lite kul och avkopplande ibland.

Veckan i övrigt är väldigt fullspäckad med andra roliga saker. På torsdag ska vi tex till min farmor och farfar och se deras nya lägenhet som dom flyttat till, presenter ska inhandlas, det kommer lekbesök, Isabella och jag ska på pyjamasparty och jag måste även förbi jobbet en sväng (det sistnämnda kanske inte riktigt stod på listan över roliga saker)
Nu ropar nog kudden på mig…

Join the Conversation

4 Comments

 1. Det såg jättegott ut ! Tack för en fin kväll igår och dina muffins är inte at leka med ;)Var en mycket glad sambo som fick en, han tog den finaste med för en hade vält..;) Kramar

 2. Hej Anna!
  Skönt med lite tjejsnack man behöver det ibland 🙂
  Vi ska skaffa ny vagn till Norah och jag har fastnat lite för Mountain buggy Urban Jungle och har för mig att du har en och skulle gärna höra dina åsikter, sen undrar jag hur långt ryggstödet är på vagnen. Upptäckt att många vagnar har väldigt korta ryggstöd

 3. Jeanette: Det var väldigt gott och vi ser fram emot nästa kalas på måndag hos er 😉

  Anna: Tack själv vännen! Bra att han tog den som var finast, du har ju ätit flera fina tidigare. Han får lägga in en beställning så levererar jag 🙂

  Malin: Vi gillar verkligen vår UJ. Jag mailar dig.

  Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *