Syster och bror

Dom är så söta våra små kottar men det är ju inte alltid som dom är så söta och gulliga mot varandra….

Oliver han är riktigt elak mot sin storasyster och vi försöker få Isabella att tuffa till sig lite och våga sätta sin bror lite på plats. Oliver slåss, bits, sparkas, nyps mm
Härom dagen kom han med en stor hårtuss i handen och efter kom en ylande Isabella såklart. Usch jag hade också skrikit om han hade dragit loss så mycket hår från mitt huvud. Aj aj aj!
Förra veckan lekte dom så fint i Isabellas rum tillsammans. Dom lagade mat men när Isabella ville ha maten lite längre i ugnen och höll för ugnsluckan för Oliver då tog han en kastrull och slog allt han hade med den på Isabella. En morgon när han blev sur på Isabella så nöp han henne så illa att en skinnbit försvann från hennes hand.
Isabella har aldrig slagits, bitits eller så men hon kan hon också… Hon brukar lura iväg Oliver och göra saker som han inte får och sedan skvallrar hon så att han får skäll. Det kan vara allt i från att rulla in honom i gardinen, trycka på knappar, ge honom sköra saker till att öppna dörren så att han rymmer ut i trappuppgången mm.

Syskonkärlek! 😉

Join the Conversation

3 Comments

 1. Vad fina bilder på syskonen 😉 Känner igen det där med syskon kärlek mellan bror och syster , har några goa minnen från när Henrik nöp mig. Var nog inte alltid så snäll mot han heller 😉 Hoppas ni har en bra kväll ! Kramar

 2. Riktig syskonkärlek med andra ord;)
  Vi har det rätt lika här,Nova e kanske inte lika hårdhänt men hon kan hon me:)tycker det hänt så mkt under sommaren,de leker de bråkas de kramas de slåss,syskonkärleken:)
  Nästa vecka är lite fullbokat här igen,men veckan efter?kraam

 3. Härligt att höra att det är fler barn som bråkar 🙂 Här hemma är det väl mest Vilgot som är på Lowe.. än så länge. Men Lowe han är med och förstör tågbanan och tar bilar så han är inte så dålig han heller.

  Det ser ut som ni haft en bra sommar! Måste blir bättre på att läsa och kommentera hos dig!

  Kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *