Hårdag

Idag var jag äntligen i väg in till stan och fick mitt hår klippt och framför allt, färgat i en lite finare färg. Jag hade kanske velat ha det lite mer mörkbrunt men nu känner jag mig mycket mer bekväm än vad jag gjorde i den svarta färgen. Den svarta färgen var snygg den med men det var verkligen inte jag. Så nu vet man det. I morgon ska ni få se resultatet.

Min frisörtid drog ut väldigt mycket på tiden så Isabella, pappsen och Oliver fick själva åka i väg och Isabella fick också sitt hår klippt. Hon skötte sig tydligen exemplariskt. Vi har nu klippt båda barnen på en salong i Stinsen för att dom har häftiga ferraribilar som dom får sitta i när dom blir klippta. Mycket uppskattat. Isabella berättade glatt för mig när jag kom hem om frisörbesöket och att hon inte nu längre får håret i ögonen. Sötnos!

Bellabus hos frisören

Join the Conversation

1 Comment

  1. En bra ide att dem har Ferrari bilar så det blir roligare för barnen ! Vad fin hon är /3 Så gulligt när dem är nyklippta ! Och tack för en trevlig dag tillsammans ! Kram kram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *