Ikeautflykt

Dagens utflykt blev bland annat till Ikea med tant-Anna dels för att få igång hennes värkar. Så nu får vi se om bebisen vill titta ut.

Jag håller på med flera olika projekt här hemma, bland annat så är det en skrivbordshörna i sovrummet som håller på att växa fram. Det har varit svårt att hitta ett fint, vitt skrivbord som inte är mer än 76 cm brett kan jag tala om, även vägghyllor. Jag köpte ett billigt litet skrivbord på Ikea som jag tänkte pimpa till så länge för egentligen vill vi ha ett i äldre stil. Men det blir nog bra. Jag hittade även hyllplan som jag ska måla vita. Jag tror att målarnisse får jobba ikväll 🙂

Bellabus förälskade sig en liten mus som fick följa med hem trots mitt mjukisdjursstopp

Join the Conversation

3 Comments

  1. Tack snälla ni för en toppendag tillsammans /3 Och det verkar som att det gjorde nytta för lilla Monkey ! Hoppas ni får en fin kväll ! Och lycka till
    med målandet ! Massa kramar på er <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *