Tallrikshyllan i köket

Förra veckan fick jag äntligen tag på en tallrikshylla till vårt kök. Som jag har letat och sökt på loppisar och annonser den senaste tiden. Men så förra veckan så var det äntligen JAG som var först på en annons på blocket och i stockholmsområdet dessutom. Jippie!
Idag fick vi upp hyllan på väggen (det är ena riktiga stålväggar här att borra i så det tar ett tag) och det blev kanonbra. Precis som jag hade tänkt mig. Modernt möter lantligt. Nu ska jag bara komma underfund med vad jag vill ha i min hylla. Jag var helt säker på innan att jag visste men när jag stod där idag och skulle plocka in saker så var jag inte lika säker längre. Det som står där nu får stå så länge.

I juli satte vi upp en panelvägg i köket och i sovrummet istället för dom mindre snygga fondtapeterna. Men vi är inte riktigt klara ännu utan det ska i lite fogmassa i skarvarna och lite färg ska på och det är därför jag inte visat er det än. Men det kommer inom kort…

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *