Till pappa…

Idag när vi gick hem från pendeln så handlade vi hem havrefras till pappsen. Han har nämligen tjatat om att är så sugen på havrefras och att det var så längesedan han åt dom och idag måste vi nog smöra lite extra för honom. Jag upptäckte nämligen på tunnelbanan hem att majskroksburken och fruktburken saknades under vagnen efter dagens muséeumbesök… På pendeln mindes jag att Oliver den lilla rackarungen tog burkarna och stoppade in dom i ett förvaringsskåp medan jag klädde av oss och organiserade ihop oss i kapprummet och jag glömde helt bort det. Suck! Så pappsen ska efter jobbet cykla förbi och hämta upp dom åt oss. (där är det negativa med att ha fina och praktiska tuppeware-burkar med sig som man gärna vill ha kvar)
Oliver kände sig nog väldigt skyldig så han höll i paketet hela vägen hem i vagnen 😉

Join the Conversation

1 Comment

  1. ooo så gott älskling;) tyvärr så får lådorna hämtas nästa vecka, pappa orkade inte cykla idag;(

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *