Det gick som en dans

Jag hade ju lite halvt glömt bort att det var onsdag och då Isabellas dansskola idag. Tur att jag kom på det strax efter lunch så vi slapp stressa och att vi inte missade det.
Så dagens äventyr blev till dansskolan helt enkelt. (Eller nja vi åkte och tankade och tvättade av bilen också men stackars Oliver blev så rädd och ledsen där han satt i bilen när jag sprutade vatten utanför)
Isabella packade snabbt ner sina danskläder och skor i sin väska och sedan studsade hon (bokstavligen) glatt ut till bilen. Nu får barnen vara själva i lokalen och dansa med fröken och pianotanten så vi föräldrar och syskon får vänta utanför. Spännade! Idag berättade Isabella på hemvägen att dom galopperat som hästar, varit fjärilar, fåglar, älgar och rullat som stockar. Det är kul att hon gillar sin dans så mycket.
Idag var det nästan inga köer när vi skulle hem vilket är väldigt, väldigt ovanligt.
Kändes lite konstigt men det gick ju då som en dans hem istället 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *