En bra dag

Dagen idag har även den gått ganska bra för barnen. Fick ett sms på förmiddagen där det stod “Nöjd och glad kille som äter frukt och gör pussel. Gosar i famnen, men släpper mig inte ur sikte :-)”
Oliver är tydligen som en svans på fröken Jennifer, hon kan inte ens hämta något i rummet bredvid utan att han måste följa med. Han lekte själv och var glad men hade hela tiden stenkoll på var Jennifer befann sig och han fick följa med henne överallt. Hoppas att det går över nästa vecka så hon kan få en rast också utan honom med sig i personalrummet 😉

Ingen av mina barn hade ätit den vegetariska lasagnen till lunch idag och det märktes vid mellis kan jag tala om. Tur att mamsen hade bakat goda (enligt Oliver och Linus i alla fall) mellisbullar. Provade ett, för mig, nytt recept med havregryn, russin och aprikoser i. Jag gjorde några med pärlsocker/strössel på som en lite lyxigare mellisbulle men även några utan som var supergoda att ha smör och ost på.
Markiskillarna kom på eftermiddagen och monterade upp persienner i alla våra 13 fönster och nu känns det som ett helt nytt hem.
Trevlig helg!

Join the Conversation

3 Comments

  1. Vad skönt att det verkar gå bra för dem på dagis ! Bullarna lät väldigt goda ! Är nyfiken på att se hur det blev med persiennerna 😉 Det kan verkligen göra skillnad ! Vi ses snart 😉 Massa kramar <3

  2. Hej. Du som har små barn borde ta chansen att vara med i mina fina tävlingar. tex kan du vinna en Resesäng, Wigglekart och presenkort! Du finner alla tävlingar i min meny på startsidan. Välkommen in till mig 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *