Garden Bistro i Sollentuna

Nu har äntligen Garden Bistro i Sollentuna centrum öppnat. Ett fantastiskt mysigt café/restaurang med butik som säljer inredningssaker och blommor.
Helt klart värt ett besök! Ni som besökt Garden Bistro i Sickla vet vad jag pratar om…
Såhär beskriver dom sig själva på Sollentuna centrum.se:

Välkommen till Garden, ett personligt och unikt trädgårdscafé, restaurang och inredningsbutik! Sollentuna Centrums nya gröna oas! Hos oss kan du njuta av vår egen rostning på kaffe, hembakade kakor, matiga smörgåsar på surdeg eller smaka på vår trädgårdsinspirerade mat som vi lagar från grunden. På vardagar serverar vi även dagens lunch samt sopplunch. I vår inredningsbutik hittar du allt från Portugisiskt bruksporslin, ljus, krukor, blommor, inredningsdetaljer och Garden Deli – vår egen goda delikollektion. Varmt välkommen till oss och njut under olivträden!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *