Godkända

Båda barnen blev godkända på sina kontroller idag på bvc. Dom följer kurvorna och klarade av kraven som ställs på en ett och ett halvåring och en fyraåring. Det vill säga Oliver klarade att bygga ett torn med klossar, måla med krita, säga tio stycken ord, hitta en gömd kloss, peka vart magen och näsan sitter samt så förstår han uppmaningar. Isabella fick rita en gubbe, rita ett kryss, räkna träkulor, trä pärlor på en tråd och sedan fick hon även genomgå ett syntest och ett hörseltest. Besöket avslutades med att Oliver fick en spruta i armen. Självklart så kan biverkningarna som feber och prickar komma ca tio dagar efter och då har vi ju inskolning…Håll tummarna nu för att han slipper biverkningarna.
Är så lycklig över att vi har två så fina och friska barn,
det är ju faktiskt inte en självklarhet ♥

Bruuummm, bruumm…. hördes det från Oliver
när han körde omkring med bilen i väntrummet

Join the Conversation

2 Comments

  1. Härligt :)vi klarade oss från feber åtminstone har det gått 14 dar sedan dess,lite prickig i ansiktet dock.
    kram ja vi får klämma in en dag såsmåningom haha

  2. Vad härligt att allting gick bra <3 Dem är bra fina era sötnosar ! Håller med tummarna för att Oliver klarar sig från feber ! Tusen kramar !

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *