Hälsa på bebis

Igår kväll var vi hos familjen Tonelli/Lindell och hälsade på en liten stund. Sambon fick träffa lilla Amalia för första gången och han började att prata om en trea…Han måste ha slagit i huvudet eller nåt. Kanske får porta honom ifrån att träffa bebisar på ett tag.
Barnen är upp över öronen förälskade i lilla Amalia. Hemma vill dom se kort på Amalia och Oliver skiner upp som en sol och säger “bebi” så fort han får syn på henne. Isabella pratar hela tiden om hur mycket hon tycker om Amalia och att hon ska ta hand om henne, mata henne osv. Isabella fick hålla henne igår igen och känner sig så stolt när hon sitter med Amalia i famnen. Oliver är jättefascinerad av Amalia, speciellt hennes små små fötter.
Jag fick byta blöja och sätta på henne pyjamasen och herregud vad fort man har glömt bort hur små dom är. När jag sedan skulle ta upp Oliver kändes han som en jättestor pojke plötsligt.
Så mysigt att få ha dom så nära oss nu, tänk om dom bott kvar i Gbg. Nä det hade inte gått för sig (pga många olika skäl)!

Join the Conversation

1 Comment

  1. Tack för att ni kom <3 Alltid lika mysigt ! Blir så glad att Isabella och Oliver har tagit till sig Amalia på finaste sätt. Det känns tryggt att veta att Isabella ska hjälpa mig ta hand om henne ! Det är bra att Amalia vänjer sig vid att hänga med er för det kommer hon göra mycket 😉 Det finns inte i min värld att vi skulle bo i Göteborg , nej nu är vi där vi ska vara 😉 Tack för ni finns <3

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *