Onsdag

Idag är jag som vanligt en taxidriver, hehe! Nä men jag skjutsade sambon till ett möte och jag passade under tiden på att uträtta några välbehövliga ärenden. Nu är ett backsystem från Elfa beställd (självklart så måste vi ha det sortimentet som inte är standard) så nu ska vi få ordning på alla mössor och vantar i garderoben. Skönt, hoppas att leveranstiden inte är alltför lång men det brukar den inte vara på K-rauta. Sedan har jag även inhandlat en ny trådlös telefon till hemmet. Vår har det varit lite si och så med på sistone men nu kanske allt fungerar lite bättre.

Snart är det dags att hämta dom små som dessa sista inskolningsdagar även äter mellis på förskolan. Inskolningen fortsätter att gå ganska bra, Oliver verkar tuffa på sig lite mer för varje dag som går så det känns lite bättre. Isabella tycker att det är jättekul, hon är riktigt taggad till att gå dit men när vi väl är framme i hallen blir hon lite blyg men det går över så fort favoritfröken Annika kommer och tar henne i handen. Hon blir aldrig ledsen vilket känns skönt, inte som lillebror som skriker hjärtskärande så man själv får en klump i magen och en tår i ögat när man går ut genom grinden. Usch!!

Direkt efter dagis blir det iväg till dansskolan. Alltid lika spännande att köa sig genom Solna och sedan försöka underhålla lillebror medan stora syster dansar 😉

Hoppas ni har en bra onsdag ni med!

Det blev en onyttig snabblunch idag fast den intogs med sambon och det händer ju inte så ofta att vi kan äta en lunch själva tillsammans. Sen hade man väl kunnat önska att vi hade haft tid att äta någonting i lugn och ro men man kan inte få allt 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *